TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás Június 1!
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

Gyömrei Ádám adatai


ADATOK
Gyömrei Ádám név
Elolvasom! on-line naplója
Megnézem! fotóalbumai

ÜZENET KÜLDÉSE

MÉG NEM LÉPTÉL BE
Még nem jelentkeztél be a honlapra. A bejelentkezéshez kérlek gépeld be e-mail címed és jelszavad a jobb felső sarokban található szövegdobozokba. Amennyiben még nem regisztráltad magad, azt könnyen és gyorsan megteheted itt.

Érdemes regisztrálnod, hiszen akkor apróhirdetést adhatsz fel (képpel), privát üzenetet küldhetsz a többi felhasználónak, létrehozhatod saját fotóalbumaid (bármennyit), ahova korlátlan számú képet tölthetsz fel (a képeid a többi felhasználó likeolhatja, kommentelheti és a nézettség alapján akár a Tied is lehet a "hét képe"), megírhatod részletes bemutatkozód a többi szörfös és kiteos számára, hogy így jobban megismerhessenek.


Gyömrei Ádám bemutatkozik
Haladó windsurf
Kezdő kitesurf
snowboard, wakeboard, kosárlaszta egyéb sport/hobbi
Hobbiversenyző amatőr / professzionális
tanuló jelenlegi foglalkozás
1986-12-29 született
veszprém születési hely

Hali!Az én szélfújta történetem egy nyári napon kezdődött,5 évvel ezelött,mikor rájöttem,hogy unom a szimpla stranolást és bele kéne kezdenem egy olyan tevékenysége,ami nagyobb adrenalint termel mint a csúszdázás,strandröpi,gumimatrac,stb.. Szerencsére egy ismerős már surfözött anó,és ez keményen inponálta fateromat,utána meg már én is elkaptam a fonalat.Közbe-közbe volt egy-két rossz élményem,a bum eltalálta a búrámat és egyszer majdnem sikerült megfulladnom.Kis kihagyásba telt mig rájöttem,hogy ez a sport nem hiányozhat az életemből és ezek a bakik nem ijeszthetnek el egy akkora érzéstől,mint az elemekkel való játszadozás a vizen!Azota kö keményen rajta vagyok,amikor tudok surfözöm!Már 2 éve rákattantam a surf freestyle ágára,és azota üzöm!Nagyon élvezem!!!:)Már eredményt is sikerült elérnem vele,megnyertem Füzfőn a jégsurf freestyle versenyt.Jó szelet mindenkinek!!

rövid bemutatkozás

Mistral score deszka,4.7,5.5 hifly vityo,2 fundango boardshort

jelenlegi eszközök
Sardinia,porto polo,Füzfő zagykazetta kedvenc hely

2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.