TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás Június 1!
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

 

A hazai freestyle egyik meghatározó alakja, Kassai "Backloop" Attila tesztelte a jövő évi 100 literes Tabou Twister windszörf-deszkát.

Szárazföldi benyomások:

Mikor lehullott a puffancsfólia az első érzésem az volt,mindegy hogyan teljesít a vízen,nem adom vissza ,mert annyira szép. Fabian Vollenweider a legapróbb részletekre is odafigyelt, a footpadekre,egy körbefutó fekete kontúrra,a színekre,a deszka hasán  a piros és a carbon agresszív keveredésére,benne gyönyörű fehér csíkok között olvasható a márkajelzés. Meg a legkritikusabb dizájnereknek is nehéz hibát találniuk ebben a gyönyörűen megtervezett deszkában.

Vízen:

84 kg-val 4-6bft-ban teszteltem. 5.7-el kezdtem. Már evvel a vitorla mérettel is feltűnően pörgött vele a Funnel és swKonora is futotta, mert a deszka olyan könnyeden emelkedik el a vízről, mintha csak 5 kg-os lenne (en 6.1-et mertem papucs nélkül). Slide-olni pedig úgy, mintha egy tányért pörgetnénk a vízen,minden ellenállás nélkül. Old school manőverek, mint a spock, volcan, gruby stb. elkepesztő könnyedseggel kivitelezhetőek a Tabou-val. 5-7el is felesleges pumpálni,két hátsókéz rántással mar szinte topspeed-en van a hajó.

5.2-es vitorlaméretnél meg ezt sem kell, a deszka azonnal reagál és gyorsul rögtön!!! 5 bftos befújásoknál aztán beindul a rock `n roll. Mint egy twinturbos aszfaltszagattó, úgy kapja el a Twister a pöfföket és fordítja át sebességbe. A rajta álló úgy érzi, hogy egyre gyorsabb és gyorsabb. Szinte elfelejt vele frestyle-ozni. Mikor azonban eszébe jut, hogy valamit mutatni is kéne, nincsenek határok. Nagyon szépen carvol, és sík vízről is magasra emelkedik shaka-nal.

Hálás köszönet Fabien Vollenweidernek és a Tabounak hogy megalkottak ezt a kiváló „rock`n roll rakétát“.

Nagyon jó hajókkal mentem az elmúlt két évben, van viszonyítási alapom. Ez a hajó nagyságrendekkel felülmúlja mindegyiket.

Kassai „Backloop“ Attila
HUN-191
Tabou / Gaastra

(A fotókat Parlagh Gábor készítette.)

2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.