TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás Június 1!
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

 

Ebben a cikkben megtalálhatod röviden összefoglalva a honlap összes funkcióját. Érdemes végigolvasni, hogy tudd, hogy milyen sok mindent csinálhatsz honlapunkon.

Miután sikeresen bejött az oldal, felül hat menüpontot találsz: HÍREK, WEBSHOP, CIKKEK, KÖZÖSSÉG, APRÓ és INFÓ. Alapból a HÍREK rovat jön be. A képernyő négy fő részből áll: menü (bal fent), belépés / felhasználói adatok (jobb fent), tartalom (menü alatt) és újdonságok (jobb oldali sáv). A menüt már ismerjük, lássuk a második fő részt:

Belépés

Amennyiben regisztrált felhasználó vagy, itt tudsz belépni. Ha beikszeled az „automatikus belépés” opciót, akkor legközelebb, mikor meglátogatod az oldalt, már nem kell a belépéssel bíbelődnöd – de csak akkor, ha ugyanarról a gépről töltöd be a honlapot, és ha a cookie-k engedélyezve vannak a böngésződben. Amennyiben nem vagy regisztrált felhasználó, akkor a „regisztráció”-ra kattintva válhatsz azzá. Hogy beléphess, elég nevet, emailt címet és jelszót megadnod, azonban javasoljuk, hogy a bemutatkozást is töltsed ki, hiszen így tudsz hatékonyan ismerkedni a többiekkel.

Adatok

Ha beléptél, akkor a felhasználói adatok jelennek meg a jobb felső sarokban, és ezen túl lehetőséged van innen direkt belépned a naplódba, fotóalbumaidba, üzeneteidbe és a kapcsolataidba. Az adataid módosítására is itt nyílik lehetőséged.

Következőnek vizsgáljuk meg a jobb oldali sávot. Itt mindig az aktuális újdonságok találhatóak, szélelőrejelző a 24 óra múlva várható adatokról, a hét képe (automatikusan generálódik a szavazatok alapján), új képek a fotóalbumokban, új hozzászólások a fórumban és az új naplók. Sajnos nem fér ide minden, de a többi frissítésről javarészt a hírek menüpontban (ami egyébként a főoldal is egyben) olvashattok.

HÍREK

Lássuk is rögtön a HÍREK rovatott. Itt olvashatóak a legújabb hírek (hűha, ez meglepő), de akár az archívumban is böngészhetsz; bal oldalt infókat találsz a honlapon található újdonságokról (a hónap ajánlata, eseménynaptár, cikkek, apróhirdetések).

WEBSHOP

A webáruházban lehetőséged van a termékek kategóriái és a termékek gyártói szerint böngészned a cuccok között. A termék nevére kattintva lejön a részletes adatlapja, ahol sokszor képet és leírást is találhatsz a termékről. Minden termékhez írhatsz véleményt, azonban kérlek ezt csak akkor tedd meg, ha tényleg használtad a cuccot, és nem csak hallottál róla. A webáruház használata elég intuitív, így több szót nem is szánnék rá.

CIKKEK

Úgy hiszem ezt se kell magyaráznom.

KÖZÖSSÉG

A FÓRUM-nak három fő témája van: windsurf, kitesurf és általános. Fontos, hogy mindenki a megfelelő kérdést a megfelelő fórumba írja. Témát bármennyit nyithattok, de azért érdemes először megnézni, hogy nincs-e már olyan téma. A fórumba egyébként egyszerűbben is el tudsz jutni a jobb oldali ÚJDONSÁGOK sávban a FÓRUM-ra kattintva.

A SZÖRFÖSÖK ÉS KITEOSOK menüpont alatt azokat a felhasználókat találod, akik kitöltötték bemutatkozó adatlapjukat. Érdemes neked is kitöltened, mert így hatékonyabban tudsz ismerkedni a többiekkel. A felhasználó nevére rákattintva lejön az adatlapja, ahol az adatain, bemutatkozóján és a képén (ha töltött fel) túl lehetőséged van üzenetet küldeni neki. Amennyiben valaki új üzenetet kap, akkor a rendszer küld neki e-mail-ben értesítést a regisztrációkor megadott e-mail címre. A zöld pipákra kattintva rögtön elolvashatod a felhasználó naplóját, vagy megtekintheted fotóalbumát.

A NAPLÓK menüpont alatt azokat a felhasználókat tekintheted meg, akik írtak már valamit on-line naplójukba. Naplót te is vezethetsz, amennyiben az ADATOK-nál (jobb fent) a „naplóm”-ra kattintasz. A bejegyzésekhez tölthetsz fel képet is, és a bejegyzéseidhez más felhasználók megjegyzéseket fűzhetnek. Természetesen te vagy a naplód ura: bármelyik bejegyzésedet vagy megjegyzést kitörölheted.

A FOTÓALBUMOK alatt találhatod azokat a felhasználókat, akik csináltak fotóalbumot, és töltöttek fel bele képeket. Te is könnyedén csinálhatsz fotóalbumokat, és tölthetsz fel képeket, ha az ADATOK-nál a „fotóalbum”-ra kattintasz. Annyi fotóalbumot hozhatsz létre, ahányat csak szeretnél, és annyi képet töltesz fel, amennyit csak szeretnél. A feltöltött fotóknak címet is adhatsz, de bármikor le is törölheted őket, vagy akár az egész fotóalbumot.

A VIDEÓK alatt általunk összegyűjtött videókat találhatsz. Ha van jó videód, küldd el nekünk (10 MB-nél nagyobbakat inkább ne e-mail-en, hanem FTP-vel)!

APRÓ

Az apróhirdetéseknek két kategóriája van: KERES és KÍNÁL, melyek között a tartalom jobb felső részén váltogathatsz. Apróhirdetést könnyen feladhatsz bármely rovatba a megfelelő linkre kattintva. Az apróhirdetéseid természetesen törölni is tudod, amennyiben nem aktuálisak, ellenkező esetben a rendszerben bármeddig benne maradnak.

INFO

Ebben a menüpontban információt találhatsz boltjainkról, képeket rólunk, szélinfót és webkamerákat, továbbá a leghasznosabb linkeket szörf és kite témában.

Még amit fontos megjegyeznem, hogy az egész honlapon feltöltéskor az elfogadott formátum a .jpg.

Reméljük örömötöket fogjátok lelni a honlapban, hasznosnak találjátok és sok emberrel meg tudtok ismerkedni a segítségével!

Aloha!

SURFSTATION TEAM

2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.