TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás Június 1!
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

 

2015-ös Brunotti Youri Zoon Pro Model teszt
Megérkezett végre a Brunotti legújabb freestyle deszkája, melyet alaposan leteszteltünk, május elsején. A tesztelésre a gyenesdiási strandon került sor, a gyenge szélviszonyoktól a bivaly erős lökésekig minden szél-tartományban sikerült kipróbálni, hogy mire képes a deszka.

2015-ös Tabou Twister 100-as teszt
A hazai freestyle egyik meghatározó alakja, Kassai "Backloop" Attila tesztelte a jövő évi 100 literes Tabou Twister windszörf-deszkát.

Spotleírás: Ha a DNY-i fúj, irány Szántód
Az alábbiakban egy korábban inkább csak a lokálok által ismert ,de az utóbbi időben már "külsősök "között is egyre népszerűbb hazai spotot szeretnék bemutatni,elsősorban szörfözhetőség szempontjából.

TABOU SZÖRF DESZKÁK 3. RÉSZ
Cikksorozatunk befejező részéhez értünk. Most a Tabou két hátralévő két deszkáját ismertetjük, a Da curve-t és a Manta-t.

TABOU SZÖRF DESZKÁK 2. RÉSZ
Előző cikkünkben bemutattuk a Tabou belépő deszkáit, a tökéletes válaszást kezdő szörfösök számára, a Coolrider-t és a hullámlovas deszkák világát idéző, kicsit trükkösebb, ám a tanulás fázisában szintén barátságos Windstyler-t. Most tovább lépnénk a középhaladó és haladó szörfösek világa felé, induljon a rock and roll!

TABOU SZÖRF DESZKÁK 1. RÉSZ
Elkövetkező cikksorozatunkkal a vadiúj, még friss, ropogós Tabou deszkákat fogjuk bemutatni. Első cikkünkben a kezdő szörfösök számára készült deszkákkal foglalkozunk. Elöljáróban annyit szeretnénk mondani, hogy a kezdő szörfös helyzete az egyik legnehezebb, hiszen fejlődésének gyorsaságától jelentősen függ a deszkaválasztás is – azonban ugye a fejlődés gyorsasága csak tanulás közben derül ki. Ezért inkább azt javasolnánk, hogy az egyéb sportokban elért sikereitekből induljatok ki, és mindenki saccolja meg, hogy milyen tempóban fog fejlődni, és e szerint válasszon a következő deszkák közül:

A WWW.SURFSTATION.HU BEMUTATKOZIK
Ebben a cikkben megtalálhatod röviden összefoglalva a honlap összes funkcióját. Érdemes végigolvasni, hogy tudd, hogy milyen sok mindent csinálhatsz honlapunkon.

NAISH VITORLÁK - AZ ÉLŐ LEGENDA
Cikkünkben a legújabb Naish vitorlákat mutatjuk be.

EGY HÓNAP PRASSONISIN
Ahogy a repülőgépből kilépve a lépcső tetejéről végigpillantottam az ismerős repülőtéren, elfogott az érzés – hazaérkeztem második otthonomba. A sós párával teli levegő, a hajladozó pálmafák a repülőtér előtt, minden ismerősként üdvözölt a tavalyi, közel fél éves rodoszi „száműzetésem” után.

MAVERX ÁRBÓCOK – A CSÚCSTECHNOLÓGIA
Mikor a parton álló szörfös a vízre pillant, szinte az egyetlen dolog, ami a szemébe ötlik, a vízen suhanó szörfvitorla, az egész felszerelés motorja. Sokan kissé túlhangsúlyozzák a vitorla jelentőségét, ami szerint az a felszerelés legfontosabb eleme a deszkán kívül.

A HIFLY ÚJ FREESTYLE DESZKÁJA
Marton András (aka Kisbandi) a SurfStation szponzoráltja Arubára utazott, hogy tesztelhesse a 2008-as Hifly Twinstyle deszkát. Arubandi egy hét szörfözés után nekünk írott emailjében nyomdafestéket nem tűrő szavakkal istenítette a deszkát, most azonban kissé bővebben is jellemzi a deszkát eddigi tapasztalatai alapján.

BANDIT DOS
Cikkünkben bemutatjuk az F-One legújabb ernyőjét, a Bandit Dos-t, ami nem csupán a Bandit folytatása, hanem komplett újratervezése.

SARAH QUITA INTERJÚ
Mikrofon végre kaptuk Sarah Quita-t, a 17 éves, 2008-as Freestyle női világbajnokot.

SPOTLEÍRÁS :: TENERIFE
Cikkünkben Blind Rider számol be a 2007-es tenerifei szörftáborról.

SZÖRF :: KITE :: HAJTÓERŐNK, A SZÉL
A szörfözéssel és kájtozással foglalkozó forrásokból rendszeresen sok információhoz juthatunk a különbözõ felszerelésekrõl, technikákról, versenyekrõl, úticélokról, ugyanakkor keveset lehet olvasni kedvenc idõtöltésünk egyik nélküközhetetlen feltételérõl, magáról a Szél-rõl. A következõkben ezért a vitorlák és ernyõk "üzemanyagáról", annak keletkezésérõl és fajtáiról szeretnék adni egy rövid összefoglalót.

KITE :: F-one Tribal 2007 - 2nd edition
Az F-one fejlesztőcsapata 2006ban sem tétlenkedett és bizony továbbfejlesztették a világszerte nagyon népszerű ernyőjüket a Tribal-t.

KITE :: 2006 egyik sikerernyője - F-One Tribal
Olvasd el rövid bemutatónkat a 2006-os év egyik legközkedveltebb ernyőjéről.

UTAZÁS :: RHODOSZ A SZÖRFÖSÖK MEKKÁJA
Rhodosz nem szimplán egy görög sziget, annál sokkal, de sokkal több. Rhodosz a szörfösök Mekkája. Évente több ezer szörfös látogat el a „paradicsomba”, és aki egyszer megérezte az édenkert ízét biztos, hogy visszatérő vendég lesz.

KITE :: Kite alapok
Jelen cikkünkben a kiteozás alapjaival ismerkedhetnek meg azok, akik még csak most ismerkednek a sportággal.

AUKCIÓS SZABÁLYZAT
Az árverés menetét és szabályait olvashattjátok itt.

KITE :: BOW KITE VERSUS C FORMA
A cikkből mindent megtudhatunk a manapság divatos "palacsinta" ernyők előnyeiről és hátrányairól.

UTAZÁS :: MAURITIUS - NÁSZUTAS KITESPOT
Bemutatkozik az édeni hangulatot idéző Mauritius.

UTAZÁS :: EGYIPTOM-HURGHADA, 2005. MÁRCIUS 4.-12.
A SurfStation csapat már megszokott módon 2-3 havonta szervez egy windszörf/kiteszörf tábort, W. Fehér Ani jóvoltából. A legutóbbi célpont Egyiptom, Hurghada volt.

SPOTLEÍRÁS :: FERTŐ TÓ - FERTŐRÁKOS
Cikksoroztaunk második állomásaként fogadjátok kitőrő lelkesedéssel Petty Fertő tavi élménykomplexumát!

SPOTLEÍRÁS :: Blue Lake
Pongrácz Imre rendszeresen meglep minket néhány ütős fényképpel a kéktavi akciókról. Spotleíró sorozatunk első részében ismerkedjetek meg a Hegyeshalom melletti tóval

JÉGSZÖRF :: KEMÉNY ARCOK, KEMÉNY PÁLYÁN
Jégszörfözés Február 15-én. A balatonfűzfői brutál beachen (copyright: Kucséber Dödi) a meglepetésszerűen betört északi viharos szélre meglepően lelkes csapat jött össze a jégen.

SZÖRF :: FREESTYLE MANŐVEREK :: 2. RÉSZ
Folytatjuk on-line freestyle tanfolyamunkat. A trükkleírások Marton András, 2004-es magyar freestyle bajnok tollából valóak.

SZÖRF:: TONKY FRANS INTERJÚ
A világ egyik legjobb szörfösével, a mindössze 21 éves Tonky Frans-al készítettünk interjút - olvasd el!

SZÖRF :: A FREESTYLE EREDETE
A történet majdnem 40 éve kezdődött: 1967. május 21-én próbálta ki Jim Drake az első szörföt a kaliforniai Jamaica Bay vizén. A nagy ötlet 1962-ben fogant meg az akkor 32 éves repülőmérnök fejében és 5 évébe telt, amíg – részben barátja Hoyle Schweitzer segítségének köszönhetően – az első, kardáncsuklóval rögzített árbocú, boomal és sverttel ellátott, valóban használható szörf a vízre futott. Az ezt követő években a szörfözés egyre népszerűbbé vált, és a felszerelések is sokat változott. Ebben az időben vált a szörfözés versenysporttá.

SZÖRF :: FREESTYLE MANŐVEREK :: 1. RÉSZ
Világszerte hódít a freestyle a windsurf-ösök körében. Ebben a cikkben Marton András segítségével megismerkedhetsz ezekkel a látványos trükkökkel. A trükk leírásokat folyamatosan frissítjük.

2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.